Halli Hallå Bloggen, Hjärter Dam här!

 

Dagen började med att vi blev väckta av låten ”Stamp on the Ground” och ledarnas fina dans.

Vi blev direkt utskickade till gräsmattan för att delta i dagens morgongympa. Vi lekte leken Samuraj, som nog är för komplicerad för att förklara här. Som vanligt levererade Ove en riktigt högkvalitativ frukost. MUMS!

Dagens konfirmationsundervisning handlade om tystnadpärlorna på frälsarkransen. Där fick vi delta i en böneverkstad, pilgrimsvandring och meditation. Det var mycket avslappnande och Jonathan blev erbjuden att bli anställd som berättarröst.

Sen var det dags för lunch som idag var korvstroganoff. När vi var mätta och belåtna var det dags för dagens sysslor. Hjärter Dam stod för allrummet, matsalen och äckelrummet. Sedan fick vi lite vila innan träningen.

Vi ställde upp oss i ett led med cyklarna redo för den härliga cykelturen till Qvensås där vi skulle springa keps-OL. Träningen bestod av två olika banor på cirka två kilometer vardera. Kämparglädjen var på topp men undervegetationen kändes i benen. Trots hetsen i skogen behövde vi hetsa tillbaks för att hinna bada innan middagsdags.

Efter middagen som bestod av panerad fisk, potatismos och såklart vattenmelon drog vi oss bort mot fotbollsplanen, medan några gick på promenad. Matchen var tuff och fotbollen var rund. På ANDJAKTEN läste vi upp våra böner och hade det najs. Sedan dök vi ned i våra bäddar, förutom Simon G och Johannes som gick ut och kontrollerade sina skor.

Tjing Tjong långkalsong!