Tjena bloggen!

Idag är det Dörrhandtaget som står för bloggen. Vi startade gårdagen med att bli väckta av ledarna med Guten morgen sonnenschein. Vi tog oss till gräsmattan där Lisa väntade med ett pass morgonyoga och rörlighet. Efter det var det dags för frukost. Sedan väntade lite konfirmationsläsning. Då kom våra frälsningskransar till god nytta då dagens tema var dopet och det finns en pärla som handlar om just det.

Efter detta begav sig några lägerdeltagare för att handla tills fotbollsmatchen senare på kvällen. Albin köpte bland annat filtar till hela lägret. Det var nu dags för lunch för att sedan ha OL-träning. Denna gång var det par-OL på egenritade kartor som gick bra för de flesta. När träningen var slut var det dags för bakning vilket blev mycket gott.

17:30 var vår första lugna stund efter middagen då alla behövde vara på sina rum. Efter detta höll Lisa i en riktigt intressant presentation om OL-teknik som alla uppskattade. När denna var slut så var det dags för kvällsfika vilket skapade en stor diskussion om vilket håll man ska bre polarbrödet på. Som Jonathan skulle säga ”Den fluffiga är rikemannasidan och den platta fattigmannasidan”. Majoriteten av lägerdeltagarna och lägerledarna kom dock fram till att den rätta sidan att bre på är den platta.

Vi avslutade dagen med att kolla Sveriges fotbollsmatch mot Spanien. Som ni säkert vet slutade det 0–0 men det var fortfarande en hel del spännande stunder som Simon A kommenterade flitigt.

Detta var allt för oss, fullt fräs bearnaise!

Hälsningar Johannes, Elsa, Hilda och Hanna.