Hej familj kanin här.

Vi ska berätta om gårdagen som var Onsdag då vi väcktes av låten till Nalle Puh. Vi gick vidare till morgongympan då vi dansade fågeldansen och seden var det frukost.

Efter frukosten hade vi konfirmationsundervisning då vi igår pratade om bekymmerslöshetspärlan som även är kallad hakuna matata pärlan (som är den blåa pärlan i frälsarkransen).  Vi sjöng låten hakuna matata och vi gjorde en värderingsövning. Vi gick sedan till campingen där konfirmanderna fick bada, trampa trampbåt och spela beachvolleyboll eftersom det var bekymmerlöshetspärlan.

Till lunch blev det köttgryta och makaroner och efter lunch var det dags att göra sysslorna. Vi i familj kanin fick för första gången tvätta vilket var behövligt.

Sedan var det dags för träning då vi körde keps-ol. Ni kan gå in på våran Instagram @eksjolkonfanord21 för att se vinnarna på keps-ol. Det var väldigt varmt och flera av konfirmanderna  ville bada innan middagen.

Sedan var det dags för middag där det serverades hamburgare. När vi var mätta och belåtna gick vi tillbaka till våra rum och hade lugnstund i 25 minuter. Efter det var det dags för SISU-pass då Oscar hade en presentation om träningslära med en massa bra memes. Vi körde även yoga med Vilma och mellan de två SISU-passen hann vi även köra lite kahoot.

Efter yogan var kvällsfika och sen andakt. Åsa läste en berättelse om vattenkruset som handlade om att alla behövs. Vi sjöng även några sånger, en av dem heter ”små människor”. Det var sedan dags att gå och lägga sig. Och vi säger nu hejdå för den den här gången och hörs nästa torsdag igen.

Varma kramar från familj kanin.