Hej, familjen Ior här.

Vi fick idag som uppgift att skriva vad vi gjorde igår, tisdag, här på bloggen. Vi blev väckta som vanligt 07:45 med en låt som vi inte kommer ihåg och då var det snabba puckar upp ur sängen då samlingen var klockan 08:00. Igår var det vissa av oss och några från de andra familjerna som ville hålla i vår dagliga morgongympa. Dem körde en dans och efter det blev det frukost. När alla hade ätit upp så började konfan. Vi blev indelade i 2 grupper, de som bor på våning 2 blev en grupp och de som bor på våning 3 blev en grupp. Vi fick av Thea lära oss om de 6 tystnadspärlorna. Vi fick även skriva en egen bön. Efter det så samlades alla och vi gick en på en förkortad variant av en pilgrimsvandring. Vissa delar av vandringen gick vi helt tysta och andra delar fick vi prata.

När vi hade gått klart så fick vi skynda iväg till lunch, där det serverades den smaskiga och efterlängtade korvstroganoffen. Efter lunchen blev det sysslor där vi i familjen Ior fick tvätta för första gången. Vi hade inte mycket att tvätta men det blev ändå en del träningskläder som vi hade använt på träningen dagen innan.

Efter att alla sysslor var gjorda blev det träning. En annan variant av par-ol där träningen var bom-teknik. Vi blev indelade i nya par och sprang en annorlunda men rolig träning. Det var ganska långt att cykla, 6 km enkel väg men det gick bra för alla.

När vi alla hade cyklat tillbaka så hann dem som var snabba med att duscha innan middagen och dem andra fick duscha efter. När alla hade duschat var klockan nästan 18:00 och då var det dags för roomietime där vi vilade oss pigga för en ny gren av poängjakten. Vi skulle hitta en sak på varje bokstav i ordet ”konfirmationsläger”. Alla var så taggade och alla ville vinna. Tyvärr så skedde lite missförstånd och fusk, såklart inte från vår sida men så räknades tävlingen inte med i det slutgiltiga resultatet. När vi alla hade sprungit av oss lite så blev det kvällsfika med mackor och saft, vissa hade även varit på affären och köpt smoothie. Efter kvällsfikan blev det ännu en mysig andakt då många frågor besvarades och lite misslyckad karaoke sjöngs. Vi sjöng även ”ropa till gud” som blev en succé. När vi hade haft vår andakt så fick vi skynda oss i ordning för läggdags.

Tack och hej leverpastej, från familjen Ior.