Tjabba tjena hallå, idag är det larvarnas tur att bloggeliblogga.

Vi blev som vanligt väckta någon gång mellan 7 och 7:20, vilket gjorde att mer än hälften av deltagarna blev sena till morgongympan. Som straff fick det göra 10 upphopp eller armhävningar, men vår starka Max gjorde burpees i stället. Sedan var det dags för den efterlängtade morgongympan som Jonte höll i. Vi gjorde en mango lek och en väldigt oklar lek.

Sedan sjön vi ”Thank You Lord for Giving Us Food”. Både frukosten och Ove var lika ljuvliga som vanligt. Efter det var det dags att gå igenom nästa pärla på frälsarkransen. De e öken! Efteråt hängde vi ute i solen och skrev kärleksfrågor inför genomgången av kärlekspärlan under fredagen.  Lunchen bestod av inte lika ljuvlig blodpudding, men potatisbullarna var uppskattade.

Alla var taggade inför downhill-orienteringen mitt i skogen ute i ingenstans, men efter den eminenta cykelfärden, som slutade med att de med damcyklar fick gå i den långa backen, blev Lisa deprimerad och Jonathan började gråta. Han tog dock starka fyra av fem kontroller.  Efter bara några få tramptag och 84 höjdmeter längre ner badade vi i en sunkig sjö. Vi fick också lite extra energi av bästa Fanny som hade med sig dextro.

Vår lilla mattrudelutt inför middagen blev ”Geud e geoud mot maj”, som alla sjöng på skånska. Ove kunde tyvärr inte närvara under dagens middag, men det blev en ljuvligt delikat köttfärssås med spaghetti ändå. På den lugna stunden skulle alla nödvändigtvis vara på sina EEEEEGNA rum, och så fick det bli. Efter lite tråkiga sysslor gick vi alla till sjöängen och spelade fotboll. Förutom några som gick till Ica och galningen Max som tog några hittaut kontroller. Efter en rafflande fotbollsmatch, där vi kunde konstatera att västkusten är bättre än östkusten, gick vi till nakenbadet och myggorna gjorde oss sällis. Nästkommande aktivitet på schemat var andslakt efter gårdagens andjakt.

Ha de bra, mjölkchokla’.