Toffelskådning med Filurkatterna!

Tjena bubben! Hur e de? Aa de e lunch. Filurkatten här som ska ta er igenom vår dag här i Eksjö! Den gick ut hårt med väckning kl 07.00 med att ledarna kom in och dansade fågeldansen. Morgonjumpan följde samma tema men vi fick även leka under hökens alla vingar, riktig nostalgi från lågstadiet. Frukosten var som vanligt näringsrik med support från Ove, vår älskade kock. Efter frukosten var det dags för konfaundervisning. Dagens pärla var Hakuna Matata pärlan aka bekymmerslöshetspärlan och vi fick prata om våra rädslor och efter det ingick bad och glass.

Sen var det dags för lurre och denna bestod av makaroner med köttgryta, en oväntad Ove-special. Efter det var det dags för sysslor och vi fick äran att göra översvämning i äckelrummet genom att hälla ut hela hinken med skurvatten. Sen var det träning  bestående av bomteknik, vilken är alldeles för komplicerad för att förklara, men Wilma och Tilia var klart bäst. Efter en sjukt lökig träning var det dags för bad och för Galleeee (Karl) att få punka på cykeln vilket gav Emil en chans till extra träning. Vi hade äran att få burgir (hamburgare) till middag. Det tackar vi Ove för.

Middagen följdes av dubbla SISU-pass, först blev det yoga, och vi nämner inga namn men många, aka Simon A, behöver stretcha mer. Sen var det träningslära med Oskar vars memes var obeskrivligt bra. Vi fick även testa våra SO kunskaper med två kahoots om flaggor och andra världskriget. Detta följdes av den dagliga kvällfikeviben i köket med dans och sång. Till sist var det andjakt innan det blev dags att säga natti natti.

  1. PGA den tidigare toffelskådningen uppe på våning tre sov Lisa utanför sitt rum nära till tofflorna för att de inte skulle lyckas rymma.

Full rulle kanelbulle

//Filurkatten