Tjingeling, badring!

Idag är det Hattmakarnas tur att blogga. Vi väcktes med ett rafflande kuddkrig. Sedan var det morgongympa och idag var det dans som gällde. Det var dags för frukost och Ove serverade det gamla vanliga. Efter frukosten var det konfaläsning och vi fick lära oss om hemlighetspärlan där vi b.l.a körde maffia.

Sedan var det lunch vilket var italiensk pastagratäng. Efter den utsökta måltiden fick vi tid att smälta maten under den lugna stunden. Härnäst skulle alla göra sina sysslor och vi hade hand om allrummen. Sedan var det dags för veckans höjdpunkt: dopet. Vi cyklade bort till en badplats och där döptes Kalle, Maja, Ingrid, Wilma, Hilda, Freja och Filippa. Efter ceremonin fick alla hoppa i badet (vissa med kläder på).

Det har blivit dags för middag och idag serverades fläskytterfilé med potatis och pepparsås. Efter det väntade mycket fritid och vi drog till campingen för att bland annat bada, spela volleyboll och åka trampbåt. Dopet firandes med extra lyxigt kvällsfika och vi fick kladdkaka och glass utöver mackorna. Mitt under njutningen började det regna och alla var tvungna att gå in. Andmakten fortsatte därför inomhus där Jonathan spelade ett par låtar för oss. Efter det var det läggdags och vi fick säga natti natti.

Amen, allesammen!