Hejsan svejsan!

Idag är det vi Loki som håller i bloggen. Vi vet att ni har väntat. Dagen började med en tyst knackning på dörren, för vi skulle sjunga för Niklas. Det var den finaste födelsedagssången han någonsin fått. Efter det hade vi morgongympa och vi lekte under hökens vingar kom. Vann gjorde Hannes, tack vare sin guldstjärna (Jonatans åsikt ”korrupt guldstjärna”). Sen åt vi den vanliga frukosten och begav oss mot konfan.

Idag handlade den om nästa pärla i frälsarkransen, nämligen doppärlan. I kyrkan lekte vi dop där Linn och Marcus döpte sitt barn till Lars Pablo Grunder De Boussard, medan Maja och Jakob döpte sitt barn till Blixten Mac Queen. Orgel a.k.a. Edvin med W spelade piano och det var två väldigt fina dop.

Sedan fick vi lunch och det var halvkokt potatis med kalops. Efter det körde den underbara busschauffören Roger Svan oss till Tjust 2-dagars. På vägen dit bjöds det på allsång med göteborgslåtar, till göteborgarnas stora glädje. Trots regnet var det betydligt gladare ansikten som gick i mål denna dag. Till middag bjöd bambatanten Åsa oss på pastasallad. Innan vi åkte hem hann även visa bada. Vi lyckades på andra försöket komma hem utan krossade glasrutor.

Väl hemma gjorde vi våra sysslor och vi i Lokifamiljen hade tvätt. Niklas tog lång tid på sig att komma dit, eftersom han kokade nudlar. Efter våra sysslor åt vi kvällsfika, denna dag innehöll kvällsfikat även ”kläddekauga” (skånsk översättning) till födelsedagsbarnen Niklas och Isac. Innan sjöng vi för Isac och Niklas. När vi skulle hurra glömde vi bort Isac, Isac blev helt förkrossad. Så vi hurrade en gång bara för honom. Sen hade vi andakt, där många frågor ställdes till Erika, men också frågor om Ella och Marcus. Någon skrev Marcus med K vilket gjorde honom arg. Dagens guldstjärna delades ut till Pontus för att han höll i den utomordentliga allsången i bussen. Efter det gick alla och la sig trötta efter den tuffa dagen i skogen. Detta var allt från oss i Loki, vi hörs om en vecka!

P.S Vi återfann även Getgus efter hans springtur och förde honom tillbaka till sitt hem i kylen.