Läger Nord 24 juni – Doppärlan och Micro-OL

Hej på dig leverpastej!

Idag är det hyenornas tur att blogga. Dagen började med att vi blev väckta med disktrasor i ansiktet och att ledarna sjöng lilla snigeln. Sedan var det dags för morgongympa och vi körde död ko och död isbjörn vilket gick ut på att ledarna sa olika grejer och vi skulle göra det som dom sa. Sen skulle vi vara sovande isbjörnar och ligga o blunda men vi i hyenorna var smarta nog att kolla så vi såg när ledarna försökte lura oss genom att gå iväg.

Sedan var det dags för frukost och den vet ni redan vad den består av. Sedan gick vi till kyrkan för att ha morgonbön. När det sedan var dags för konfaläsning så jobbade vi med doppärlan. Vi fick i konfagrupperna testa att ha ett dop för en docka. 

Sedan var det dags för lunch och det blev pasta med skinksås och efter den gudomliga lunchen var det dags för sysslor och vi hade tvätten. Efter sysslorna var det avfärd till micro-OL. Micro-OL går ut på att man har en karta med stor skala och korta banor, det var fyra banor som var ungefär 1 km och skalan var 1:3000. Sedan cyklade vi tillbaka till boendet och duschade.

Efter det var det dags för middag dom bestod av stekt potatis och pannbiff. Efter det hade vi den efterlängtade lugna stunden. Vissa sov, vissa ringde hem och vissa pratade med sin rumskompis. Efter lugna stunden hade vi SISU-pass då vi fick lära oss om stukningar och hur man lindar en fot. Vi fick även massera varandra vilket många uppskattade.

Efter den uppskattade massagen var det dags för kvällsfika som var precis det vanliga sedan var det andakt och vi fick lära oss att det är bäst att vara tyst när man kommer dit. Sedan var det dags att lägga sig och alla somnade såklart direkt efter gonattkramarna!

Tack och hej leverpastej// Hyenorna