Läger Nord 3 juli – Tjust dag 2

Hej på dig leverpastej!

Vi minns inte vad som hände igår men vi ska försöka få ihop nått ändå!

Vi vaknade på ett hårt golv genom att ledarna spelade Godmorgon med Kikki Danielsson. Sedan var det dags för frukost som inte riktigt var som vanligt. Gröten och filen hade bytts till yoghurt och istället för fina porslinstallrikar så fick vi papperstallrikar. Sedan åkte dom som startade först till tävlingen medans resten fick städa boendet.

Sedan var det dags för tävling då det var halt och många snubblade på stenhällarna med sina spikskor. Efter alla hade kommit i mål med missnöjda miner så bjöds det på lunch vid bussarna som bestod av potatissallad och kassler alt. falafel. Efter det åkte vi buss i 1,5 h tillbaka till vårat nya hem i Eksjö. Sedan slängde vi in alla blöta och smutsiga kläder i tvätten innan vi gick till maten. Till middag bjöds det på pyttipanna vilket inte var det som dom flesta hade hoppats på. Men alla var vrålhungriga så vi åt ändå. Vissa var så missnöjda så dom gick till Willys istället.

Sedan var det dags för sysslor, men eftersom att vi redan slängt in vår tvätt i tvättmaskinerna så skulle vi bara städa källaren vilket var lite jobbigt då alla lampor var trasiga, så det kanske blev lite smuts kvar. Sedan var det dags för lugn stund då många var så trötta efter Tjust så att dom somnade. Sedan hade vi en timme fritt innan det var dags för kvällsfika som var precis det vanliga.

Sedan var det dags för VM-fotbollsmatch då vissa var mer intresserade än andra. Tyvärr slutade kvällen med ledsna miner men vi fick många kramar från Heino.

Tack o hej leverpastej!

//Hyenorna