Tjena mittbena bloggen!

Dagen började med en lite annorlunda väckning med Jonathan som imiterade en kråka medan han hoppade upp på sängen och skrek. Som vanligt var mer än hälften sena till den dagliga morgongympan vilket resulterade i en löptur runt huset. (Den riktigt sena Nisse drog på sig två varv.) Efter det riktigt hårda träningspasset var det dags för näringsrik frukost. Utbudet var inget mindre än fil, gröt och mackor.

Efter frukost var det dags för konfaläsning och dagens pärla var miljöpärlan som hade absolut inget att göra om nutida miljö, utan faktiskt om de två skapelseberättelserna. Vi fick även dramatisera olika bibliska berättelser, där liknelsen om den förlorade sonen var extra svår att förstå. Efter teatern hade vi den stora äran att få besök av en diakon (kristen psykolog). Hennes 1,5 timmes föreläsning om sitt yrke uppskattades så pass mycket av oss konfirmander att Jonathan fick slita för att hålla alla vakna då majoriteten låg och sov. Vi tackade ödmjukt för den spenderade tiden och gick vidare i livet. Efter en lång förmiddag hade Ove tillagat en delikat rödspätta med potatis och Rhode Island sås, vilket vi alla tackar gott för.

En välbehövlig lugn stund stod på schemat och efter den var det dags för sysslor. Firlurkatten hade, som alla andra bloggare tidigare, allrummet, kök och äckelrum. Dagen till ära blev det ingen översvämning på nedersta våningen.

Efter sysslorna hade vi valfritt träningspass då man kunde köra styrka på elevhemmet, ta en löptur runt sjön med lite yoga, ta en simtur eller åka Mountainbike. Efter 1,5 timmes ren adrenalin på två hjul hade vi en glad Johannes Norrby i huset. Han var helt lyrisk.

Vi hade väntat länge nog på dagens middag, tacos, vilken var över alla förväntningar. Och vad är en onsdag utan lite EM? Matchen var helt otrolig med två snygga mål av Forsberg och en kvittering av Claesson som Simon A jublade högljutt över. Ville man inte se på matchen hade Livelox Lisa analysering i köket med många snygga lopp av Jonathan.

Kvällens andakt fick bli lite försenad när hela lägret tog en skrattpaus i 20 minuter (Johannes, Albin och Emil var inga fan av tillställningen.) Sedan var det dags för alla att krypa till kojs och drömma söta drömmar.

Snipp snapp snut så var denna sagan slut

//Filurkatten