Tjena tjena! Thor här för andra gången.

Gårdagen var en dag som några av oss kallade för ”vilodag” (alltså, inga träningar). Dagen började med att ledarna gick runt och knackade på dörrarna till våra rum tills man kom och öppnade. Några förstod dock inte att man skulle öppna dörren och på Linn och Heddas dörr fick ledarna stå och knacka i en kvart (1-0 till Linn och Hedda). På morgongympan körde vi leken ”Fiskenätet” (”Det var en rolig lek, eller nåt sånt. Jag vet inte.” – citat från en av medlemmarna i familjen Thor). Efter frukosten var det dags för konfa. Passet den dagen bestod av att vi pratade om hemlighetspärlorna på frälsarkransen. Då hade vi bl.a. en övning där vi fick välja vilka 8 av 11 personer vi ville rädda från en sjunkande båt.

Efter konfan var det lunch, därefter sysslor och efter det var det dags för två av läger nords medlemmar – Nils och Hilda – att döpas. Några klädde upp sig och sedan bar det av till kyrkan. Efter dopet samlades ett gäng av nords medlemmar framför kyrkan för att framföra dikter de hade skrivit till Nils och Hilda. I dikterna togs det bl.a. upp hur mycket Nils var värd i kvarts.

Väl tillbaka på boendet hade vi lugn stund och efter det var det kvällsmat. Efter kvällsmaten hade vi en av de längsta stunderna med fritid vi har haft hittills. Då var det några som passade på att träna (långpass), medan vissa spelade discgolf (och fick sina hjälmar ”vandaliserade”) och andra badade i en fontän. Det var även några som cyklade till Dollarstore och några som bakade bröd. När fritiden var slut blev det kvällsfika och sedan hade vi andakt.

Innan andakten börjades det med att läsas upp frågor från den älskade frågelådan. Då fick Elia bl.a. frågor om han var ”gaj” och om han har en bastu som det får plats 20 pågar i. Andakten avslutades sedan med glass och att det delades ut ”hemliga kompisar” som vi kommer ha under ett tag framöver (väldigt oklart hur länge). Efter andakten bars det av till sängs så att vi skulle orka med den kommande dagen.

Det var allt från oss i familjen Thor. Vi ses!