Tjenare bloggen I-or här för allra sista gången

Igår var en händelserik dag som startade redan halv sju på morgonen. Vi blev väckta av två militärer som skrek att vi skulle springa ut. Väl ute fick vi stå i jägarvila och göra armhävningar medans vi väntade på de som var sist. Sedan fick vi en minut på oss för att hämta gympaskor och springa ned och efter det fick vi ytterligare en minut på oss för att springa upp och hämta tandborste och tandkräm och springa ned igen. Till sist fick vi en och en halv minut för att springa upp och lämna tandborsten och tandkrämen och bädda sängen och springa ner. Sedan gick vi till gräsplätten bakom huset där vi fick köra styrketräning i en halvtimme. När militärerna sedan gått så sprang vi upp och hämtade badkläder och begav oss mot bajsbadet för ett morgondopp. Sedan var det frukost.

Efter frukosten var det konfa. Sedan åt vi lunch och gjorde sysslor då vi fick tvätta för sista gången. Klockan 13.30 var det avfärd mot mossfotbollen, det blev en väldigt rolig träning som avslutades med bad.

När vi kom tillbaka duschade vi och sedan åt vi middag där det serverades kåldolmar, dock var det inte så många som åt då vi laddade inför glassmila. Efter middagen hade vi lugn stund och sedan förberedde vi det sista inför glassmila. Starten gick några minuter över sju. Vinnarna blev  (såklart) Je-sus. Några av oss tog en liten löprunda efteråt. Efter glassmila var det andakt och sedan kvällsfika och fotboll. Vi la oss efter matchen.

Det var allt från oss, kolla en svamp Donald Trump hejdå