Hej hopp, kokostopp!

Dagen började med att ledarna kom in och väckte oss med musik. Sedan var det dags för Jonathans klapplek som morgongympa. Innan det fick vi njuta av den sena Nisse som gjorde en ny variant på knäböj, där syftet enligt honom var att gräva hål till Kina. Frukosten var god.

Konfapasset krävde lite fokus då vi endast sjöng en kort sång och bad till Gud innan vi gick till aulan för att se på film. Vi såg på ”Josef: Drömmarnas kung” som var inspirerad av en biblisk berättelse om en person vid namn Josef som kunde tyda drömmar.  Lunchen var gratinerad fisk med kokt potatis. Lunchen var god.

Efter maten och sysslorna var det dags för Ful-OL och medeldistans. Vi fick se på många fantastiskt fina utklädnader. Vi nämner inga namn men Simon G:s string … På banan blev bland annat Erik jagad av jordgetingar, vilket gjorde att han bröt och försökte springa ifrån dem, men misslyckades och Schtajna träffade på en älg.

På vägen hem från träningen stannade vi vid en badplats och badade. Såklart skulle Simon A kuta ner först för att kunna ropa ”badkruka” och ”zip” till alla, och för första gången lyckades han. Därefter var det dags för dagens tredje måltid. Det blev kåldolmar och potatismos vilket uppskattades av de flesta konfirmanderna. Middagen var god.

Efter den utsökta middagen hade vi lugn stund, och efter det ledig tid. På den lediga tiden var det ett gäng som gick för att köpa pizza, och en del gick också till campingen. Emma och som vanligt Max var ute och sprang. Nu var det dags för kvällsfika och sedan andakt. Kvällsfikan var god. Efter det erbjöds det att kolla på fotboll i allrummet, eller gå och ta ett kvällsdopp. Som ni kanske vet förlorade Sverige, vilket gjorde många besvikna. Natti Natti.

 

Vi ses din blåmes!

// Hjärter Dam