Torsdag 23/6

Dagen började med att vi blev väckta av ledarna som spelade macarena sången och det passade bra för att det belv macaroner och köttbullar till lunch. Sedan efter vi hade blivit väckta så var det morgongympa som bestod av ’apan i trädet’ där Astrid och Arvid vann. Och som vanligt efter morgongympan så var det dags för frukost som innehöll bland annat den lösa gröten.
Sedan var det dags för vårat första konfapass där vi blev uppdelade i tre olika grupper blandad med nord och syd. På konfapasset var det tre stycken olika stationer, en med Jonathan där vi lyssnade om Jag-pärlan och diskuterade om självförtroende och vilka roller man kan ha i en grupp. På de andra stationerna lärde vi oss bara varandras namn och lekte lite.
När konfapasset var slut så gick vi till lunchen som bestod av köttbullar och makaroner och när vi ätit klart satte vi igång med våra sysslor som var att städa källaren (bara våran familj).
Sedan cyklade vi iväg till första träningen (ledarna var inte så nöjda med cykelturen) som var Par-Ol. Det var två stycken slingor som man sprang där man tog varannan kontroll. Träningen var jättekul dock väldigt varm. När alla hade tränat klart cyklade vi till ett bad och tog ett snabbt dopp i sjön.
Middagen var direkt från träningen och det var potatis, kotletter och pepparsås. Direkt efter middagen var det lugn stund där alla satt i sitt rum och bara chillade i 45 minuter. Sen efter lugna stunden så gick nord till fotbollsplanen för att spela fotboll mot Syd. Mot kvällen hade vi kvällsfika och andakt som vanligt. Till sist så var det dags att sova 21:56.
// Pluto