Torsdag 23/6

Tjenare tjenare Pluto här!
Igår blev vi väckta av Jonathan och andra med godmorgon låten. Efter det åt vi god och smarrig frukost med bränd gröt, mackor och väldigt stark juice. Sedan hade vi vårt första konfapass. Vi behövde göra leken knuten och lyssna på Jonathans proffsiga föreläsning. Han snackade om jag-pärlan i frälsarkransen. Vi fick också måla av en kompis utan att kolla på pappret, konstverken blev otroligt fina. Till lunch blev det makaroner och köttbullar. Det var riktigt smaskigt.
Vi hade vår första cykeltur till och från träningen. Lisa tyckte att vi var best of all time, (vi krossade nord) Träningen var vid dollarstore och det var två slingor, ena 3.5 och den andra 2.5. Terrängen var fin men det var sjukt varmt. När vi kom hem hängde vi upp våra träningskläder i äckelrummet och duschade, det hittades några hemliga duschar nere i källaren, dock har de inga lås. När alla hade duschat så var det dags för sysslor. Vår grupp Pluto städade soffrummet, matrummet och äckelrummet.
Till middag var det en aning torra kotletter med potatis och pepparsås. Det var delade åsikter om hur gott det var. Bröden var dock höjdpunkten på måltiden. Under middagen sjöngs det lite allsång. Det inte uppskattat av alla ledare. Sedan var det lugn stund, vissa sov, vissa läste och vissa hade finbesök. Prick 18.00 var det ett gäng som åkte till dollarstore och några som spelade en allvarlig fotbollsmatch mot nord där fingrar krossades och syd tog hem en tydlig vinst. Det firades med snabbt och skönt badkalas på campingen.
Kvällsfikat var nästa grej och det var några som ”råkade” släppa in människor i deras rum undertiden. Under frågestunden visade minibåten upp sina fina twerking skills. Andakten var mysig och sen var det godnatt för de flesta. Några stannade uppe ett tag och hade pratstund genom frönstrerna. Liam och Alvar skötte sig faktiskt för en gångs skull.
Ps. shotout till Alvin Magnus Karl Rosén Asp den XIV
Tack det var allt för Pluto, voff voff!