Bar kropp liten ***

Vi väcktes av kuddkrig klockan 7:30 = sovmorgon. Efter det var det dags för spring (gång) runt huset och en båtlek som morgongympa innan vi tog oss vidare till den goda frukosten.

Klockan 9 var det sedan planerad avcykling mot träningen … Efter 9 långa km av blod svett och tårar kom vi äntligen fram till träningen vid Skurugata. Där de bjöds på långsträcktsträning med inslag av micro OL. Ida och Linn var de snabbaste och tog nästan alla kontroller men absolut inte ett dopp. Sedan cyklade vi tillbaka för en pastasallad med saftig kyckling som dock sett bättre dagar.

Sysslor var det dags för efter maten och alla vet att allrummen blev bäst städade. Efter sysslor var det fritid där de köptes glass med chokladsås och vattenpistoler.

Efter en fantasilös middag var det dags för lugn stund där alla antigen var i sitt rum eller i Hannas garderob. Sedan var det dags för ett lärorikt sisu pass med memes och en Kahoot som bara handlade om orientering.

Efter sisu var tiden inne för den ”frivilliga” fotbollsmatchen, där Nova briljerade och totalkossade Ida. Ronaldo, aka Lång Linus, dominerade för de vita laget. Vita laget förlorade inte bara matchen utan även storleken på det tredje benet. Så idag did size matter.

Efter fotbollsmatchen var det dags för frågor och kvällsfika, tätt följt av andjakt och sovdags klockan 22. Vi nämner inga namn men de ryktades om att några stannade vakna och snackade med kända Gurkis kompisar.

Tyvärr var det inget roligt konfapass idag😓

Sayōnara hälsar finska pinnarna!