Bonjour, hälsar finska pinnarna!

Idag väckte de oss med den otroligt fina lägerdansen. Sen var det bara att skynda ner till morgongympan. Efter det var det frulle följt av aktiviteter (grisleken och stafetter). Sen hade vi lite fritid innan vi gick och åt utsökta klassiska svenska köttbullar med makaroner.

Albin, Odin och Isak sprang runt sjön med Isak och Joel som harar och Nova och Tilde tätt bakom. Efter det var det poängjakt och finska pinnarna var det bästa laget, samt lite fusk av Majas lag. Många chilis och piris senare mådde inte toorna så bra. De flesta valde piris pga storleken men size dosen’t matter.

En del kollade på VM och andra gick och badade innan det var dags för lax och hård potatis till middag. Brännboll och bad var näst på schemat. Tjejerna vann nästan överlägset över killarna i åskan. (73 – 135 till killarna). Efter en lång promenad genom regn och åska kom vi äntligen fram till badet.

På kvällsfikan blev inomhus på grund av ovädret. Kvällsfikan var följt av andakt som Hannes och Linus missade för de stod i duschen. Efter det var det god natt och även fast klockan var efter 22 hörde vi Nord ute och vandrade på gatorna.

Adios!

#syd #konfa #sydivårahjärtan #kompassenpekaralltidmotsyd #finskapinnarna #finskapinnarnaärdetbästalaget #majaslagfuska #viälskarkonfa #kötbullarochmakaroner #nordsuger #odin #eksjo #hårdpotatis ## #franska #spanska #chili #piripiri #sizedosentmatter #blm #fyp #nofilter #viral #eksjolkonfasyd21 #instagram #lika #kommentera