Hallå alla de gamla råttorna, här kommer blogginlägg från Hallongrottorna!

Bolibompa-draken väckte oss redan innan klockan sju, kuck-eli-ku. Efter en snabb frukost rullade en buss full med trötta små möss kvackande mot Ankarsrum. Lagom taggade sprang vi iväg till start. Oklart om det var 200 eller 2000 meter dit. Efter en tuff bana och många brutna och felstämplade lopp toppade syd som vanligt resultatlistorna. En av de felstämplade var vår alldeles egna ledare för hallongrottorna, Hugo, som tydligt hade berättat innan att man skulle kolla kodsiffran extra noga på sista kontrollen.

Efter många dopp, dränkningar och sänkning av brygga såg vi fram emot en god måltid. Denna dröm gick snabbt i kras när vi lassade in första gaffeln med potatissallad. Den smakade lika gott som loppen gick bra …

Trots detta satte vi oss med glada miner i bussen igen, en HEL timme tidigare än planerat. Även denna dröm gick bokstavligen i kras när nords busschaufför backade in i en metallpinne och BOM så låg det massor med glas på marken. Men inget kalas utan krasch. En timme senare var vi äntligen på väg hem. Där väntade en så delikat korvstrogge.

Medan ledarna låg på latsidan och tittade på VM fick vi kämpa med våra tuffa sysslor. Sedan var det fri tid där många gick och spelade fotboll. Där var det tydligt att vissa var mer satsiga och spelade i OL-skor, medan vi andra spelade i tofflor. Några mål blev det även med tofflor, sedan fick vi skynda oss tillbaka till kvällsfikat och dagens höjdpunkt, frågestunden! En fågel hade viskat i våra öron om att det var internationella kyssdagen och därför grillades Hugo och Lisa extra hårt. Även Odin och Isak fick till de 😊 Efter lägrets bästa frågestund, och andakten, tvingades vi in till rummen.

#enhashtag

Sov med måtta, kram från er bästa hallongrotta 😉