Hallå där köp blåbär, blyger här!

Dagen började med att hotellrummen skulle städas av ledarna. Efter gälla ”roomservice”-skrik och rentvättade ansikten klev vi alla upp ur sängarna för att ha morgongympa där alla fick symbolisera cowboys, chickenhouses, golden gate och paparazzi. På morgonen fick även alla visa upp sina vackra morgonröster när vi sjöng för dagens födelsedagsbarn Molly. Sedan traskade vi vidare till frukosten.

Idag skulle konfaläsningen handla om bekymmerslöshetspärlan och på grund av det hade vi alla konfaläsning bestående av bad, glass och annat på campingen.

Efter en härlig förmiddag åt vi potatismos och falukorv i bamba. I och med att träningen var i Östergötland åkte hela lägret buss i cirkus 35 minuter innan vi stack ut och sprang par-ol med olika moment. När nästan hela lägret svalkade av sig i sjön så var det två ynka dvärgar som hade det svårt att hålla reda på varandra i skogen. Med mycket om och men åkte vi alla tillbaka till Eksjö i bussarna för att äta en god middag bestående av nudelwok.

Mätta och belåtna tog vi tag i dagens sysslor och eftersom vi visste hur sysslorna fungerade började vi städa tidigare än vanligt.

Efter en välbehövlig lugn stundar var det fri tid då de flesta gick iväg för att spela brännboll medan andra stannade kvar på boendet och chillade.

Efter en god kvällsmackan var det Ludde som höll i en mysig andakt. Trots snålt med godnattkramar sov läger syd strax efter 22.

Hoppas vi vågar läsa nästa blogg också så ses vi om en vecka!

Tobias, Elina, Ebba N, Ingrid, Viktor S och Gunnar