Tjena hallå hej godmorgon trötter här!!

Nu har de gått en vecka sen vi startade upp detta och tiden har gått väääääldigt fort. Vi har inte hunnit bli trötta ännu. Vi blev väckta med falsk musik av låten ”här kommer lilla ludde” av ledar ludde och co. Låten satt kvar i de flestas huven heeela dagen.

Sen var de dax för vår älskade morgongympa som bestod av högst seriösa ramsor som bland annat demonstrerade hur man kan återanvända en mango. Sen begav vi oss som vanligt till bamba där det serverades den vanliga frukosten. Men nu har de flesta upptäckt att det finns varmchoklad.

Sen var det dags för morgonbön och konfirmationsläsning där tystnadspärlan stod i fokus. Vi fick meditera i kyrkan, illustrera trosbekännelsen i källaren och skrev egna böner som mestadels handlade att tacka gud för mat, familj och godis.

Efter kyrkan var det lunch och i brasseriet bjöd en man som heter Ove på en spännande blandning av fisk och räkor. Sedan krävdes det en ansträngning för att hålla oss vakna under sysslorna som för våran del var den efterlängtade toalettstädningen.

En timme efter våra sysslor började var vi ombytta och klara för träning. Träningen var en spännande mikro-OL som bjöd på många bommar och stor förvirring, men som uppskattades av många. Cyklingen hem var dock inte mycket lättare än träningen då det skedde två feta vurpor. Sen blev det bad för dem som ville. Efter detta bar det av mot barnmatsbespisningen där vi äntligen fick våra efterlängtade köttbullar.

Efter maten var det lugn stund och vi fick äntligen lite välförtjänt vila. Men vilan var snart över när det var dags för ytterligare ett sisu-pass där vi fick lära oss hur man lindar stukade fötter tills de blev blå och hur man på bästa sätt använder raps olja till massage. Sen var det Kvällsfika i vanlig ordning och en mysig kvällsandakt som hölls av Jonathan.

Dagen avslutades såklart med god natt kramar och tillslut kröp vi ner i våra sängar.

Godnattkramar från:

Filippa, Karl, Ebba T, Ebbe, Johan F, Maja K