Hej alla baksittarna, det här är chokladsnittarna!

Vi började dagen med att bli väckta av fotbollspeppade ledare. Det var sedan dags för samling och morgongympa … men de som inte hann i tid fick göra 25 burpees som ”straff”. Strax därefter hade vi lägerdansen som några kunde bättre än andra. Det blev lite tid över innan vi skulle käka frulle, så vi fick välja en valfri lek och det blev självklart favoriten ”This is the story of my pony”.

Därefter var det dags att klä sig efter den kyrkliga klädkoden inför gudstjänsten. Väl på gudstjänsten var det inte många som orkade hålla ögonlocken öppna. Efter gudstjänsten var det lite tid över till fri hopp och lek, vissa valde att gå och shoppa medan andra valde att sova.

12.20 var det dags för lunch och idag serverades det panerad fisk med den klassiska hinnpotatisen. En och en halvtimme senare samlades alla för att koka ihop en liten teater utifrån några händelser i Bibeln. Vi hade allt från åsnor till orten och Eksjö till Las Vegas. När alla redovisat sina tolkningar av texterna var det dags att ge sig av mot campingen där ”Youngsters” uppträdde med sina något kristna låtar. En merit vi tar med oss från konserten var kommentaren vi fick av Nords ledare Åsa senare på middagen: ”Syd var helt klart mycket bättre än Nord på att dansa och svänga med i musiken”. Vi avslutade med att Sunken fixade ihop några fina bilder med bandet då han tydligen kände några i det kristna familjebandet.

Till middagskrubb levererades det pasta med skinksås vilket uppskattades av många. Inte långt efter töjde Ella på våra gränser när vi begett oss bort till sjöängen för yoga. Yogans höjdpunkt var den välbehövliga avslappningsstunden där de flesta inte var långt ifrån att somna. Ganska kvickt efter yogan var det dags för kvällsfika och ”andsnack”. Som vanligt blev Erik L attackerad av frågor på frågestunden, men vi skyndade oss raskt för att 21 kunna starta matchen. Tyvärr hade redan England gjort mål innan TV:n hann sättas på. Det blev en senare kväll än vanligt med varandra och så fort matchen var avslutad skickade Jonathan oss till våra rum där vi såklart stannade hela natten ut.

#sydivårahjärtan #deträckermedhash..tagsnu