Drömmen om att Drömmarna kommer tillbaka är nu verklighet!

Vi alla vaknade såklart i våra egna sängar klockan 7:25. Karateslagen gjorde oss alerta till morgongympan. Låt oss bara säga att morgongympan gav oss kunskapen om hur dåliga vi är på att hålla balansen. Frukosten var som vanligt slajmig gröt och torra mackor. Efter det var det efterlängtade konfapasset där vi lärde oss att värdera oss själva samt klippa och klistra.

När Ove hade dukat fram maten skyndade vi oss mot ”bamba” där alla längtade efter de goda fettiga köttbullarna och den vattniga pastan. När kistorna var fulla var det dags att tagga till för sprinttävlingen. Första etappen på lägermästerskapet var i gång. Såklart toppade drömmarna som vanligt.

Tiden mellan sprinten och middagen spenderades på olika håll över hela Eksjö. Ove toppade middagen med currykyckling och ris som alla slängde i sig. Lugna stunden spenderade alla såklart på sina egna rum, inte någon som gömde sig bakom några dörrar. Sedan var det dags för dagens sysslor och efter några om och men så städade Albin och Hannes köket i toppklass såklart.

Kvällsaktiviteten blev idag inte rakning av ben utan målning av naglar. Efter många målade naglar spenderades mycket pengar på godis som vi tröståt för att vi inte får träffa nord. För det gör vi ju verkligen inte överhuvudtaget.

Hugo och Lisa var äntligen tillbaka vilket resulterade i att grillen var tänd. Men frågan är om Emil har ett lägercrush eller inte och tyvärr stod inte Eric i centrum denna frågestund. För första gången på hela lägret fick vi tillräckligt mycket mackor och det tackar vi kokostopparna för, även fast mackorna var torra och dåligt smörade.

På en liten blöt gräsmatta satte sig nu alla sydare för att lyssna på mamma Nora som höll i kvällens andakt. Andakten bjöd på sång men inte dans. När stämbanden började göra ont och hjärnorna började stänga av gick vi alla och la oss vid 22:00 och vi alla fick minst 9 timmars sömn.

Over and out från drömmarna i Eksjö.