Hej bloggen, Ru här för sista gången

För vissa började gårdagen redan 02.30 då sju av nords bästa busfrön ( hela 3 stycken från Ru) gick till syd och attackerade. Alla rutor sprutades med raklödder men syds ledare och konfirmander blev ledsna av detta. Det ledde till att vi inte får pranka varandra mer. Vi misstänker att det är för att syd inte har några bra idéer på en hämnd. Ett av busfröna blev splashad med raklödder av självaste Emil ( ledare på syd ). 

Vid kvart över sju blev vi väckta igen med vattengevär. Några som var sena fick hålla morgongympan och då blev det jerusalema dansen. Vi åt frukost och hade gudspärlan på konfirmationen. Där fick vi fota saker som vi ser gud i och även rita dagarna i skapelseberättelsen. Till lunch blev det spaghetti och köttfärssås (mums) och vi gjorde våra sysslor. Ru tvättade för sista gången. Tillsammans cyklade vi till träningen 13.37 (elit) och där var det ful-intervaller.

Sedan badade vi då det var mycket varmt och åt potatis sallad till middag. Lugn stund varade i 45 minuter som vanligt och efter det målade många av oss lagtröjor till glassmila. Några badade igen och sedan var det kvällsfika och andakt. Vi sjöng ten thousand reasons och svarade på några frågor om konfan.

Hejdå, hoppas ni redan saknar oss