Tjena bloggen!

Dörrhandtagets sista dag att skriva blogg här idag. Vi startade dagen med ett morgondopp vid campingen där de flesta badade utom några badkrukor. Därefter gick vi direkt till Oves vällagade frukost. När alla var mätta och belåtna skulle vi ha konfaläsning där man fick göra ett hjärta där alla skulle skriva positiva saker om en själv i.

Efter detta var det återigen dags för lunch med köttfärssås men man märkte att det inte var Ove som lagat den då den inte var lika god som vanligt. Det var nu dags för den lugna stunden innan det bar av mot träningen och mossfotboll.

Vi började med att köra mossfotboll men då de flesta hellre ville köra rugby så valde vi att byta till en rugbyboll istället. När den tuffa mossfotbollen var slut, som även bestod av en hel del lerkrig, var det dags för ett skönt bad där de flesta blev hyfsat rena innan middagen.

Middagen bestod av potatissallad och skinka vilket var mycket gott. Innan vi gick tillbaka till boendet fick vi träffa Svenne som höll en presentation om Eksjö orienteringsgymnasium. Väl tillbaka på boendet var det som vanligt dags för sysslorna innan det blev ledig tid. Några gick till Willys medan andra spelade fotboll eller kollade på livelox analysen från LM lång.

Till sist avslutades dagen som vanligt med kvällsfika och en trevlig andakt.

Och som vanligt, fullt fräs bearnaise!