Läger Syd 27 Juni

Hallå hallå! Nu är det Unicorn Attack som sitter bakom skärmen.

Dagen började med väckning i form av drama till Titanic låten ”my heart will go on” av våra kära ledare.

Då var det bara upp och hoppa och ladda inför morgongympan som var en ”molekyllek” som innebar en massa kramar(mysigt). Därefter följde den vanliga frukosten med gröt och macka. Kl 9 var det dags för konfirmationsläsning med gudspärlan i fokus. Detta innefattade skapande av våra egna gudsbilder. Man skymtade allt ifrån Thierry Geuorgiou till Kalle Moraeus. På de andra stationerna tränade vi på att slå i bibeln och diskuterade om slumpen finns.

Till lunch var det potatisbullar och bacon vilket det rådde delade meningar om. Efter maten var det, som vanligt, sysslor som stod på agendan. Det var sju olika uppgifter och för oss innebar det att städa toaletten. Sedan bar det av mot träningen i strålande solsken. Träningen bestod av keps-ol. Det började bättre för vissa än för andra, till första kontrollen lurade Assar iväg fem stycken åt hel fel håll (två av dem var Erik och Hugo från vår familj). På vägen hem blev det bad, för de som önskade, vid campingen.

Till middag blev det kyckling med ris/potatis. Därefter följde konfans andra lugna stund. Efter den lugna stunden var det dags för vårat första SISU-pass där Jakob snackade om orienteringteknik. Dagen avslutades med smaskig kvällsfika och andjakt/andslakt/andakt där vi fick sjunga vår favoritpsalm ”Ropa till Gud”. Sedan var det natti natti.

Det var allt för oss den här gången!

Hälsningar Unicorn Attack aka Erik, Hanna, Gabriel, Hugo & Olivia!

Lämna ett svar