Onsdag 12/7

Jorden anropar!

Dagen började med lite kalabalik när Nord stormande vårt boende för att köra Indoor-OL. I och med att det redan satt kontroller ute så vart det bara för oss att svira om för att själva kunna köra Indoor-OL. Som vanligt så dammade vi Oves go goa gröt till frukost och begav oss sedan till kyrkbacksgården för att öva inför konfaredovisningen. Några skrapade ihop en text till en populär låt som blev vår konfalåt, medan några andra lekte djur och skojade runt.

Efter många skratt så blev det lunch som var mycket uppskattad för att det var restfest, som innebar potatisbullar, spagetti, kyckling, ris och brunsås. Efter en dunderlunch var det äntligen dags för sysslor och som en surprise hade vi allrum. Sedan var det ful-räven som träning där alla hade smäxiga kläder, smash. Under träningen så var Jonathan en lite jobbig räv och drog bort kontrollen när man skulle stämpla (Han fick ta emot några hot). Vädret under träningen går att diskutera om det var bra eller dåligt. Kön till duschen var lite för lång idag enligt vissa.

Till middag var det ett gäng som käkade pizza tillsammans, medans några andra valde Daniels underbara ris, köttfärssås och köttgryta. När maten var i magen traskade vi till våra rum för en lugn härlig stund. Albert och Elvira L såg till att alla kom i tid till Nords gudstjänst i St. Lars kapell. Vi fortsatte skriva på varandras hjärtan o körde sedan among us, då vår kära Jordevarelse och familjemedlem SixtenBlixten blev utröstad som förste man. Sen var det bara att börja bära sängar för att kunna sova i allrummet. Andakt gjord av Rexis och Vilmer där vi fick berätta topp och bott, och sjunga Hugo Djurstedts absoluta favoritlåt Life Is A Highway.