Tisdag 11/7

Morsning korsning!
Dagen började med en högljudd väckning där ledarna kom in med kastrullock och gjorde oss döva. Morgongympan idag blev lite annorlunda då vi fick bestämma vilket heat vi skulle springa på LM sprint. Frukosten var som vanligt riktigt god och bestod bland annat av Oves fantastiska gröt. Näst på schemat var morgonbön och sedan ett konfapass.

Konfapasset idag bestod bland annat av en upplevelsevandring där vi fick galgar innanför tröjorna och vinäger över munnen och såklart hade vi även ögonbindlar. Lunchen idag bestod av en köttgryta med potatis och när den var uppslukade hade vi våra otroliga sysslor. Snabbt därefter var det dags för LM i sprint.
I år hade de gjort om lite i upplägget för i år genomfördes LM sprint genom en knockoutsprint med kvart-, semi- och final för alla. Tyvärr segrade nord i både Herr- och Damklassen men vi alla vet vem som egentligen är bäst 😉 Hemåt bar det av och mycket planering och förberedning inför glassmila gjordes. Middagen idag var spagetti och köttfärssås vilket vissa inte tyckte var så roligt då många hade bestämt sig för att fasta inför glassätandet senare på kvällen. Efter middagen blev det en välbehövlig lugn stund där alla laddade inför glassmila på olika sätt.

Nordarna började sedan rulla in och Glassmila var igång. Totalt stod det 11 lag på startlinjen. Stafetten bestod av både blod, svett och tårar (bokstavligen). Efter 6 sträckor var det ledarlaget som tog hem segern men det var syds lag Svennebananas som stod som segrare av konfirmanderna!! Även värt att tillägga är att topp 3 lag av konfirmanderna va sydlag och Nords grabblag som var favorit inte lyckades helt som förväntat.. Vi kan nog alla komma överens om att den starkaste löparen var Felix som kämpade länge med sina 2L. Kvällsfika och andakt bestod idag av en rejäl utskällning vilket vi kanske fötjänar då vi inte är världsbäst på att passa tider.

Tack och Godnatt en sista gång från familjen Saturnus