Onsdag 28/6

Nihao!! Merkurius här, dagen började med lilla snigel låten som uppväckning och en svängiga morgongympa med Bolibompa låten och livets väg. Nästa på schemat var frukost med Kent Sunes gudomliga gröt. Efter att magarna var fulla så var det tillbaka till boendet en snabbis för att hämta psalmbok och anteckningsblock innan det var dags att bege sig mot Eksjö kyrka och morgonens förbön. Efter förbönen med Thea så var det dags för konfa pass, under konfa passet fick vi leka dop i kyrkan, skriva ett litet brev och berätta lite om sitt dop om man var döpt.

Efter alla fina dop var det slut på konfa passet och det var dags att äta lurreburre och på menyn var ris och kassler. När maten var nere i magarna så var de dagliga sysslorna som stod på schemat för vissa och för de som ska döpa sig var det en liten genomgång med prästen och vi Merkurius hade ”allrum” på schemat.

Vi cyklade därefter till en rolig träning som var nypjakt. Segraren blev Wilhelm som vann med 7 poäng. Vissa badade på vägen hem, men sen var det middag. Det blev en önskad maträtt- falukorv och makaroner som gick hem hos många.

När maten var uppäten så var det dags för en gudstjänst i kapellet på kyrkogården som ledarna hade ordnat för oss konfirmander. Under den lilla gudstjänsten så hölls det predikan men även sjöngs det några fina psalmer. Till sist på dagen så var det dags för det goda och klassiska kvällsfikat och under den så var det den klassiska frågestunden, under den så blev det bland annat tre olika dance battles och till sist stod ANDERS som vinnare. Det sista på dagen blev andakt med Tess som bjöd på topp och bott och en allsång av – Bohemian Rhapsody.

SEE YOU LATER ALLIGATOR, från Merkurius.