Tja alla bloggtittarna det här är chokladsnittarna!

Vi började dagen med några härliga toner och kastrullklingande. Det var sedan morgongympa på tur med en lek som tog oss tillbaka till barndomen, nämligen Under hökens vingar kom. Sen var det dags för allsång för att tacka gud för den delikata frukosten som vi begav oss mot.

9.15 var det dags att ta på sig sina snabbaste skor och de svalaste träningskläderna. Vi blir møtt av norsk russe-styrketrening som Ella og Johanna holdt i. Det var veldig varmt og hardt. Men vi holdt ut i tre runder, takket være pepper fra hverandre og norske dunk.

Efter det blev vi glada för då fick vi bada.

11:20 behövdes det fyllas på med energi och det serverades proteinbomben kyckling och stekt potatis. När alla var mätta och belåtna så var tiden inne för sysslor och när alla var klara så släpades vi mot kyrkan för vår första konfaläsning. Vi blev introducerade till alla pärlor på frälsarkransen och hela det svenska kyrkoåret och igår var det tydligen apostladagen då man ska fira Petrus och Paulus.

Innan vi drog till campingen för gudstjänst och den svenska Elvis var det pastasallad som krubb. På campingen var det först bad och glassätande. Sedan väntade en mycket speciell gudstjänst. Där några ”råkade” kolla på orienterings-VM i stället.

Kvällen avslutades med kvällsfika, finfina frågor och allsång till Ropa till gud. MEN LÅT OSS ALDRIG GLÖMMA vem som vann gårdagens viktiga poängjakt. Jo, världens bästa CHOKLADSNITTARNA!!!!!

Till slut, efter denna något hektiska dag, var det natti natti för alla konfirmander.

#sydivårahjärtan #chokladsnittarnaärbäst #proteinbomb #pastasallad #norskdunk #eksjökonfa #russebuss #hellrechokladrutoränmagrutor #Isak<3Odin #hashtag  #mördasnigel #torsk #apostladagen #långkö #slask #nordsuger #hellrenördännord #smygfotainteprästenmedblixt #sveassnyggapappa #glassochbad #svenskaelvis #kastrullkling #kvällsmacka #myrattack #humla #dödhumla #värme #frågelådan #1-39 #30Hashtags