Tjenixen på dixen!

Dagen började med att vi fick sova extra länge så nu börjar vi närma oss våra 10 timmar sömn. Efter en förengångskull lugn väckning med låten lilla snigel, började dagen med den efterlängtade morgongympan. Vi åkte tillbaka till barndomen för en kort stund och körde pepparkakskull med något trötta pepparkaksgubbar. Efter frukosten begav vi oss till kyrkogården för att lära oss om döda personer. Där blev det ett känslomässigt kaos för vissa av oss, även Gud grät med oss när det började ösregna. Eftersom ingen riktigt var förberedd på Guds tårar blev de flesta av oss dyngsura under promenaden på kyrkogården. Under promenaden fick vi gå ner i en grav och gå ner i kylrummet där man förvarar kistorna innan begravningen. Det var en häftig, intressant och äcklig upplevelse.

När vi sedan kom fram till matsalen fick vi äntligen den efterfrågade köttfärssåsen som vi längtat efter under hela lägret. Mätta och belåtna begav vi oss sedan till träningen. Solen sken och alla var pigga som vanligt. Där väntade tuffa och uppskattade OL-intervaller. Vi var tvungna att springa riktig snabbt för att inte bli träffade av de flygande patronerna eftersom vi var inne på ING-2s övningsfält. På vägen hem stannade vi för ett dopp och sedan var det full fart mot middagen, där det bjöds på kassler vilket resulterade i blandade miner.

Efter middagen gick vi till församlingshemmet för att sätta på kåporna och fotografera oss. Trots tidspress blev fotona såklart i tiptop kvalité. Därefter bjöds det såklart på frågestund och kvällsfika. Även denna frågestund var mycket händelserik. Erik L var tillbaka i fokus men två andra stal showen med en mycket romantisk kyss ❤

Tack och hej leverpastej från era toppen-bloggare, Hallongrottorna!