Torsdag 30/6

Guten Tag! Idag så är det Plutos tur att skriva blogg.
Dagen började med att ledarna knackade på dörren så att den nästan ramlade av, vissa fick även sina sängar välta av Jonathan. Sedan var det morgongympa och det var råttfällan, som vanns av Jollen. Efter det drog vi oss mot matsalen för av avnjuta den delikata frukosten, bestående av torra mackor, skum gröt och apelsinkoncentrat.
Sen var det morgonbön och Saga (ledare från nord) bjöd på riktigt fin sång, och Jacob föll pladask för henne. Vi hade även konfaundervisning där vi pratade om beskymmerslöshetspärlan. Vi hade massage och Filip M fastnade i en barnstol, han behövde skruvas loss av Jonathan, innan vi drog oss mot campingen för att äta glass och bada med nord. Sedan åt vi Oves fantastiska pannkakor till lunch innan vi hade 45 minuters lugn stund då alla absolut var på sina egna rum och absolut tog det jättelungt.
Sen var det dags för träning och vi cyklade långa 7,5 km på till stora del grusväg, och vi lärde oss att man måste ta det lugnt i kurvorna för annars kan man ramla, som Andrea tyvärr gjorde. Träningen bestod av momentbana, kurvbild, riktning, korridor och kontrollplock. Hunken Elin och Maja fick en trevlig överraskning när de hittade ett dött, halshugget rådjursbarn i skogen. Sedan cyklade alla på ett fint led tillbaka till middagen som bestod av schnitzel och potatis med bearnaisesås och fantastiska bröd. Efter middagen gjordes sysslorna i all hast för att vi sedan skulle hinna kolla på VM-sprinten. Några var dock tryhard och gick till gymmet med Jonathan istället.
Vid 20.30 prick var det dags för kvällsfika och frågestund där det hände en hel del. Maja Nyman och Jacob förlovade sig, Alvar och Alice delade en mysig kram och det var en hel del frågor om konfirmandernas kärleksliv.
Vi hade sedan en mysig andakt där vi sjöng Carola innan det var natti natti och alla sov absolut verkligen prick 22.00.
Nu tackar vi för oss för denna gång har´e gött haj!