Tjena! Nu har blyger vågat sig fram!

Vi började dagen med att bli väckta till lägerdansen som utfördes av ledarna. Vi fortsatte sedan med att lära oss just den dansen på morgongympan. Efter mycket dansande bar det av mot frukosten i bamba (matsalen). Efter en välbehövd frukost var det dags för kyrkopremiären som bestod av sång och morgonbön. I kyrkan blev vi även indelade i de tre konfagrupperna och med dessa lekte vi olika lära-känna-lekar.

Dyngsura av svett traskade vi till lunchen där det bjöds på pannkakor med sylt och grädde. Mätta och belåtna återvände vi till läger syd för att påbörja sysslor. För oss var det toa och dusch som gällde, ett riktigt skitjobb hahaha. När toaletterna var skinande rena var det dags för ett sisupass som innebar STENhård styrka på gräsplanen. Möra och svettiga gick vi till församlingshemmet för att lyssna på en en och en halv timmes lång föreläsning om orienteringsteknik, mycket lärorikt!

Efter en snabbdusch för vissa drog vi till matsalen för att äta en god middag, currykyckling och ris. Efter middagen begav sig hela lägret till sjön och där erbjöds bad, glass och mycket skratt. Tillsammans gick vi blöta, mätta men glada till elevhemmet för kvällsfika och en mysig kvällsandakt som hölls av Ludde. Sedan var det dags att krypa ned under alla täcken och efter godnattkramar hördes snarkningar från alla rum. Nu tittar vi generat genom skägget och ser fram emot mer tid här i Eksjö och säger hejdå från oss. Gunnar, Viktor S, Ebba N, Elina, Ingrid, Matti och Tobias