Torsdag 22/6

Hallå där, köp blåbär! Idag är det familjegruppen Jupiter som har hand om bloggen så håll i hatten!

Dagen började med väckning till låten “Walking on sunshine”, vilken är låten vi har till lägerdansen. Efter träning på lägerdansen som morgongympa bar det av mot frukost. Efter frullen blev det namnlekar, så nu kan i princip alla varandras namn. Sedan blev det fri tid där vissa badade och gick till det lokala Willys medan andra passade på att springa några varv runt den mysiga sjön. Till lurre blev det sen köttbullar och potatis med lingonsylt, tyvärr ingen brunsås men vi älskar kocken Ove ändå! Efter lunchen var det dags för de tråkiga men obligatoriska sysslorna.

Nu har vi kommit till dagens höjdpunkt: fotboll och brännbollsmatchen mot Nord. Nordarna gick in med skyhögt självförtroende, målade ansikten och hejarramsor. Men vi behövde inget av det utan vi gick in och krossade dem som vanligt, i båda matcherna! Efter att vi tagit ner Nordarna på jorden lite blev det middag som blev kycklingklubbor i sås med potatis. Det var blandade åsikter om maten men det slank ner.
Sen blev det återigen lite fri tid med samma aktiviteter som innan + en fotbollsmatch mellan tjejerna och killarna (vissa hävdar alla mot Albert då han gjorde mest jobb) där killarna vann.
Sista aktiviteterna för dagen blev kvällsfika och uppläsning av lapparna i frågelådan, där det kom en del spicy frågor och sedan en fin andakt som Tess höll i. Där fick vi säga det bästa/sämsta med dagen och lyssna på en lugn låt.

Det var allt för oss, tack och hej, leverpastej! //Familjen Jupiter

(Bilder från andaktsmys och brännbolls- och fotbollshäng)